Welkom bij de digitale versie van de schoolkrant van het Hermann Wesselink College: ‘Het Hermannetje’! Aan het einde van het schooljaar 2015-2016 is deze weer compleet nieuw leven ingeblazen door een aantal scholieren nadat het onze school jaren aan een schoolkrant ontbrak.

Actueel, representatief en met een knipoog geschreven, dat is ‘Het Hermannetje’. Deze krant is voor en door leerlingen gemaakt en dat zorgt ervoor dat wij geen onderwerp uit de weg gaan. Van opbloeiende romances tussen docenten tot de leukste toetsantwoorden,  maar ook verslagen van uitwisselingen of stedentrips, alles komt aan bod.

Elke week kan je nieuwe artikelen op de site verwachten van onze enthousiaste (gast)redacteurs, maar uiteraard is jullie hulp hierbij nodig. Wij willen zoveel mogelijk leerlingen betrekken bij de schoolkrant en iedereen een plekje geven. Daarom staan wij altijd open voor vragen, suggesties of de laatste nieuwtjes over wat er in en om onze school gebeurt. Mail deze dan ook vooral naar: redactie@hethermannetje.nl!

De redactie bestaat op dit moment uit: Anna (V6), Lena (V6), Noah (V6), Hidde (V6), Bryan (V6), Marie-Christine (V6), Swen (V6), Andrea (V5), Joep (V6), Silke (H3).